Evas språkblogg

I min blogg ger jag dig skrivtips, ger råd om språknormer, funderar över språk och ord – i första hand svenska språket.

Textvårdskonferens i Växjö

av | 2/5 2012 | Språknyheter

I början av juni blir det textvårdskonferens på Linnéuniversitetet i Växjö. Är du intresserad av skrivande och språk i yrkeslivet har du fortfarande några dagar på dig att anmäla dig.

Föreningen Språkrådgivning och textvård och Linnéuniversitetet arrangerar en textvårdskonferens 1-2 juni i Växjö som är öppen för alla som är intresserade av textvård i yrkeslivet. Tanken är att skapa en mötesplats med föredrag och diskussioner om både aktuell akademisk språkforskning och erfarenheter av praktiskt textvårdsarbete på företag och myndigheter.

Huvudtalare är professor Catharina Nyström Höög från Högskolan i Dalarna och docent Karin Milles från Södertörns högskola, men det blir också ett flertal sektionsföredrag av språkforskare och yrkesverksamma textvårdare, workshoppar, bokbord, middag och mingel.

Mer information om konferensprogrammet, anmälan och rabatterat boende finns på Linnéuniversitetets sajt, se nedan.

······························

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons:

Bloggkategorier

Bloggarkiv

Kommentarer

  • Du får gärna kommen­tera det jag skriver.
  • Jag granskar kommen­tar­erna innan de pub­li­ceras och tar bort kommen­tarer med inne­håll som inte håller sig till ämnet, mark­nads­för andras verk­sam­heter eller är kränk­ande, stöt­ande eller brottsliga.

Annons: