Användarvillkor

Det här är de användarvillkor som gäller för webbplatsen du just besöker.

De här användarvillkoren gäller för webbplatsen du just besöker. Om du är eller vill bli kund till mig, läs på sidorna Kunders personuppgifter respektive Kundvillkor.

Om du fortsätter att surfa och använda denna webbplats godkänner du att följa de villkor för användning som jag redogör för nedan. Är det något i användarvillkoren eller integritetspolicyn som du inte godkänner ska du inte fortsätta använda min webbplats.

Jag kan göra ändringar i användarvillkoren genom uppdateringar av den här sidan, så är du en återkommande besökare bör du kontrollera denna sida då och då. Genom att använda webbplatsen anses du godkänna den aktuella versionen av dokumentet. 

Välkommen till www.sahlstrom.info.

Det här är en webbplats som drivs av mig som äger den, Eva Sahlström (enskild firma), i syfte att marknadsföra min verksamhet som egenföretagande journalist och textvårdare. Mina kontaktuppgifter är Sorterargatan 12, 162 50 Vällingby, 070-471 52 66, eva@sahlstrom.info.

Villkor

Materialet på sahlstrom.info är skyddat av upphovsrätt och varumärkesrätt. Du får inte använda materialet utan tillstånd från upphovspersonen som är Eva Sahlström, men du kan länka till webbsidorna eller göra kortare citat med tydlig angivelse av källan.

Jag strävar efter att hålla informationen på sidorna och i språkbloggen aktuell och korrekt, men garanterar inte några utfästelser om riktighet, sannolikt resultat eller tillförlitligheten i användningen av materialet på sahlstrom.info eller på några webbplatser kopplade till sahlstrom.info.

Eva Sahlström är inte under några omständigheter ansvarig för eventuella skador, inklusive skadestånd för förlust av data eller vinst, eller på grund av avbrott i användarens verksamhet, till följd av användandet eller oförmågan att använda materialet på företagets webbplats.

Revideringar

Materialen som förekommer på bolagets hemsida kan innehålla tekniska, typografiska eller fotografiska fel, även om min ambition är att allt ska vara korrekt. Jag kan göra ändringar i materialet när som helst utan förvarning, men gör inga åtaganden om att uppdatera. Dock är mitt mål att alltid hålla webbplatsen uppdaterad och aktuell.

Länkar till andra webbplatser

Jag är inte ansvarig för innehållet på andra webbplatser som www.sahlstrom.info länkar till. När du surfar till en adress som jag länkar till lämnar du min webbplats och bör kontrollera den andra webbplatsens användarvillkor och integritetspolicy.

Kakor (cookies)

På webbplatsen finns några så kallade kakor, cookies. En kaka är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator, för att ge besökaren tillgång till fler funktioner eller för att ge webbplatsägaren information om besökarna.

Jag använder bara de vanligaste kakorna och frågar alla nya besökare om tillåtelse att använda Googles verktyg för godkännande.

Insamling av e-postadresser för utskick

Du kan själv välja att registrera dig för prenumeration på Evas språkblogg respektive prenumeration på nyhetsbrevet Skrivbrevet från Evas skrivskola. Du registrerar dig i två steg och kan när som helst avsluta prenumerationerna genom att klicka på länken Avsluta prenumeration som ligger längst ner i mejlen. Din e-postadress tas då bort från mina prenumerantlistor. Det finns även en länk om du vill göra ändringar i dina inställningar: Uppdatera dina inställningar.

Jag använder tjänsten Mailchimp för mina e-postlistor som endast jag har tillgång till, och jag för inte vidare information från dessa listor till någon annan part. Om nedladdning av en e-bok ingår som bonus vid en prenumerationsteckning görs det via tjänsten Bookfunnel. Läs mer på sidan Integritetspolicy.

Svensk lag gäller

Svensk lag ska tillämpas om en eventuell tvist uppstår om material på sahlstrom.info. Eventuella tvister ska prövas vid svensk domstol och med tillämpning av svensk lag.

Senast uppdaterad 2024-04-03