Evas skrivskola

Webbkurser, böcker och snabba skrivtips för dig som vill skriva så att du blir läst.

Skriver du i arbetet utan att ha någon annan utbildning i skrivande än den du fick i skolan? Kanske för så länge sedan att du fortfarande skrev skoluppsatser för hand om din skolväg?

Mycket har hänt i samhället under de senaste decennierna, och något av det mest genomgripande är hur dominerande text har blivit – allt fler skriver allt mer.

Men många saknar utbildning för att klara av att skriva text som mottagaren förstår, eller ens bemödar sig med att läsa. Inte minst eftersom svensk skola länge inte hängde med i textforskningen.

Vill du utveckla dig som skribent och lära dig skriva så att du blir läst? Då ska du gå till min kursportal – Evas skrivskola erbjuder webbkurser, digitala föreläsningar och böcker som passar dig som vill bli bättre på att skriva i arbetet.

Här lär du dig strategier som gör skrivandet lätt – och får ditt budskap att nå fram!

De flesta av webbkurserna är självstudiekurser, men till en kan du även köpa till personlig coachning. Genom kursportalen kan du även få gratis skrivtips i bloggen Snabba skrivtips, nyhetsbrevet Skrivbrevet från Evas skrivskola och i mina sociala kanaler.

Skrivkurser

Böcker om att skriva

Texthjälp som jag ger

Mina tjänster

Skriver din text

Artiklar, webb­texter, nyhets­brev, hand­led­ningar, verksamhets­berättelser – eller vad du nu behöver för text.

Om mig

Granskar din text

Text­redigering eller korrektur­läsning – jag gör din text läs­vänlig­are och mer språkligt korrekt.
Skrivtips

Lär dig skriva

Min kurs­portal Evas skrivskola lär dig skriva så att dina mot­tagare läser texten, förstår den och vill läsa din nästa text.

Skrivtips

Tipsar dig – gratis!

Jag skriver om språk i Evas språk­blogg, och genom Evas skriv­skola ger jag ut ett nyhets­brev och snabba skrivtips.