Texthjälp och skrivtips

Skriver du i arbetet utan att ha fått utbildning för det? Tycker du att det är svårt att få fram ditt budskap? Känns det tungt att skriva? Ta hjälp av ett proffs!

Jag erbjuder all sorts texthjälp – från korrekturläsning och textredigering till skrivcoachning och färdiga texter – baserad på modern språkforskning och lång praktisk erfarenhet. Jag har jobbat som journalist sedan 1994 och är sedan 2015 examinerad språkrådgivare. 

Vill du veta mer om mina tjänster beskriver jag dem på den här sajten, se menyn ovan. Förutom de tjänster jag säljer bjuder jag på gratis skrivtips och intressant info om text, skrivande och språk. Följ mig gärna på: 

FacebookloggaLinkedinloggaInstagramlogga Youtubelogga

 

Prenumerera gärna på:

  • Evas språkblogg – för dig som gillar språk, som vill ha råd om språk, vill få veta mer om språknormer och vill ha nyheter och funderingar om språk.
  • Nyhetsbrevet Evas skrivskola – skrivtips en gång i månaden till dig som skriver i arbetet.

Logotyp för nyhetsbrev

 

Jag erbjuder även webbaserade skrivkurser.

  • Evas skrivskola – portal för kurser du kan göra när och var du vill.

Logotyp för Evas skrivskola

Permalänk till denna artikel: https://www.sahlstrom.info/texthjalp-och-skrivtips/