Textproduktion

Bild på block, penna och telefon.

Några av mina arbetsredskap.

Jag producerar olika former av text, dels rent journalistiska, dels texter som ligger mer mot information.

Den journalistiska delen av min verksamhet ägnar jag mest åt att skriva reportage, artiklar och notiser, men jag gör även till exempel frågesporter och utrustningstester. Vid behov fotograferar jag, eller så samarbetar jag med en fotograf.

Nyfikenhet och en ständig lust att lära mig mer och få utvecklas gör att jag har lätt för att sätta mig in i nya områden, men sådant jag skrivit mycket om genom åren är friluftsliv, ideellt ledarskap, anläggningsbranschen, it/telekom och förskola.

Utöver rent journalistiska texter skriver jag även allt möjligt annat, som exempelvis ledarhandledningar, verksamhetsberättelser och konferensdokumentationer. Jag har även gjort flera mejlade nyhetsbrev och ett tryckt programblad för en större förening från ax till limpa.

Jag har som vana att göra mina kunder nöjda, eftersom det är smidigt att samarbeta med mig och jag levererar vad de beställt. Dessutom har jag mångårig vana av att redigera andras texter, så jag vet vilken vinst det är för kunden att jag lämnar mitt material så färdigt som möjligt.

Länk för mer information

  • Beställning av jobb – om hur du gör för att få ett prisförslag, vilka textgranskningsnivåer jag använder och vilken typ av uppdrag jag inte tar.

Permalänk till denna artikel: https://www.sahlstrom.info/textproduktion/