Tillbaka till Textproduktion

Dokumentation

Bild som visar exempel på konferensdokumentationer som jag har gjort.

En sammanställning och några tidningsartiklar om konferenser som jag har dokumenterat.

Konferenser kan med fördel dokumenteras. Då har man ett dokument att gå tillbaka till, och man kan även dela med sig av konferensens innehåll till dem som inte var med.

Jag har gjort flera dokumentationer av konferenser. Dels har jag dokumenterat två konferenser arrangerade av Journalistförbundets frilansklubb, som till hela eller stora delar var på engelska. Jag skrev dokumentationen på engelska.

Dels har jag dokumenterat några verksamhetskonferenser som har arrangerats av Friluftsfrämjandets riksorganisation.Då gjorde jag både en konferensdokumentation för intern användning och en artikel för föreningens ledartidning.

Eftersom konferensdokumentationer är tänkta för intern användning vill jag inte lägga ut arbetsprover på webben, men om du är intresserad av att anlita mig kan du få se lite av vad jag har gjort tidigare.

Varför anlita mig? Som journalist och med flera års högskolestudier bakom mig är jag duktig på att anteckna och sålla ut det viktigaste ur föreläsningar, och samtidigt få till kortintervjuer med deltagare och fånga stämningen på konferensen. Jag är också van att göra trevliga och lättlästa sammanställningar av stora mängder material efter att ha gjort flera dokumentationer, verksamhetsberättelser, handledningar och akademiska uppsatser.

Länk för mer information

  • Beställning av jobb – om hur du gör för att få ett prisförslag, vilka textgranskningsnivåer jag använder och vilken typ av uppdrag jag inte tar.

Permalänk till denna artikel: https://www.sahlstrom.info/textproduktion/dokumentation/