Tillbaka till Textproduktion

Artiklar

Bild på olika tidningar.

Några tidningar som publicerat mina artiklar.

Jag skriver alla former av artiklar för både tryckta tidningar eller webben, allt från längre reportage då jag intervjuar folk på plats till telefonintervjuer.

Förutom att skriva artiklar har jag även stor vana av att skriva notiser och faktarutor av olika slag, jag har gjort en mängd tester av friluftsutrustning och har under flera år skrivit en frågesport till en tidning.

Vid behov fotograferar jag till mina artiklar, men bäst resultat blir det förstås om man samarbetar med en fotograf.

Jag följer branschpraxis, vilket innebär att om vi inte har avtalat annat säljer jag mina texter för en publicering. Vi kan göra avtal om fler publiceringar, men upphovsrätten stannar alltid hos mig. Det är inte minst viktigt för dem jag intervjuar så de har kontroll över i vilka sammanhang deras uttalanden hamnar.

Jag är en pålitlig och flexibel frilans som är lätt att samarbeta med och ofta kan ställa upp på kort varsel. Både mina kunder och dem jag intervjuar brukar tycka att mina artiklar blir väldigt bra. Och av läsare har jag fått mycket fina och smickrande omdömen.

Varför anlita mig? Fördelen att inte ha mig anställd är att man bara behöver betala mig för det jobb man behöver, när man behöver det. Och bara för jobbet. Jag står själv för min vidareutbildning, sjukfrånvaro, adminstration etc.

Länkar för mer information

  • Arbetsprover – här finns exempel på mina artiklar, reportage, faktarutor, tester etc.
  • Beställning av jobb – om hur du gör för att få ett prisförslag, vilka textgranskningsnivåer jag använder och vilken typ av uppdrag jag inte tar.

Permalänk till denna artikel: https://www.sahlstrom.info/textproduktion/artiklar/