Tillbaka till Om mig

Cv utbildningar

Bild på Södra husen, Stockholms universitet.

Södra Husen, Stockholms universitet, där jag har läst sammanlagt 4,5 år på heltid.

Jag har en grundlig utbildning i botten från universitet och folkhögskolor, men anser mig aldrig färdigutbildad utan går kurser kontinuerligt.

Min journalistutbildning har jag fått på Skurups folkhögskola där jag gick den delvis medieinriktade Irlandslinjen, samt på Journalistlinjen på Nordiska folkhögskolan i Kungälv.

På Stockholms universitet har jag läst sammanlagt 270 högskolepoäng i engelska, statsvetenskap, svenska, juridik och litteraturvetenskap, med två fil.kand-examina.

På Linnéuniversitetet har jag läst 45 högskolepoäng, svenskkursen Språkrådgivning och textvård, och håller för närvarande på med att skriva min C-uppsats som kommer att ge mig ytterligare 15 poäng.

Jag har gått olika kortare kurser på exempelvis Fojo, Poppius, Pressinstitutet och Studiefrämjandet i bland annat research, layout, bildbehandling, fotografering, skrivande, webbskrivande och webbsnickrande.

Utöver det har jag gått kurser i företagsutveckling för att kunna driva mitt företag på bästa sätt, samt en del ledarkurser.

Permalänk till denna artikel: https://www.sahlstrom.info/om-mig/cv-utbildningar/