Tillbaka till Om mig

Cv övrigt

Bild på mig när jag står i sommarfjäll med slitet ledkryss bakom.

När jag är ledig är jag gärna i fjällen.

Privat engagerar jag mig gärna ideellt och jag gillar att vara ute på äventyr i naturen.

Jag talar och skriver engelska flytande, förstår även norska och danska ganska bra. Dessutom har jag fotovana, B-körkort och tillgång till bil.

Jag är gift och har två barn, en son född i oktober 2006 och en dotter född i maj 2009. På fritiden är jag och min man helst utomhus och ägnar oss åt friluftsliv: främst långfärdsskridskor, kajak, turskidåkning och vandring i fjäll eller lågland.

Just nu tar dock våra barn vår mesta lediga tid, men vi gör små modesta äventyr med eller utan dem! Sedan hösten 2012 är jag även ledare i strövarna och sedan hösten 2015 i frilufsarna,  Friluftsfrämjandets verksamhet för barn i lågstadie- respektive mellanstadieålder (mina barns grupper).

Innan barnen kom hjälpte vi andra ut på isen som långfärdsskridskoledare i Friluftsfrämjandet. Vi planerade och ledde turer samt deltog som ledare i nybörjar- och fortsättningskurser.

Jag har även sjungit i kör sen barnsben, mellan 1993 och 2010 i kören Tonfisskarna. Jag satt i körens styrelse i några år, liksom i styrelsen i min lokalavdelning av Friluftsfrämjandet, Västerort, och jobbade också med båda föreningarnas information. Sedan 2013 sitter jag återigen i styrelsen för Friluftsfrämjandet Västerort, som suppleant.

Eftersom jag har svårt att hålla mig från ideellt engagemang har jag även varit klassombud i min sons klass på Nälstaskolan, och har haft en del mindre uppdrag i Föreningen Språkrådgivning och textvård.

Länkar för mer information

Permalänk till denna artikel: https://www.sahlstrom.info/om-mig/cv-ovrigt/