Tillbaka till Om mig

Cv övrigt

Bild på mig när jag står i sommarfjäll med slitet ledkryss bakom.

När jag är ledig är jag gärna i fjällen.

Privat engagerar jag mig gärna ideellt och jag gillar att vara ute på äventyr i naturen.

Jag talar och skriver engelska flytande, förstår även norska och danska ganska bra. Dessutom har jag fotovana, B-körkort och tillgång till bil.

Jag är gift och har två barn, en son född i oktober 2006 och en dotter född i maj 2009. På fritiden är jag och min man helst utomhus och ägnar oss åt friluftsliv: främst långfärdsskridskor, kajak, turskidåkning och vandring i fjäll eller lågland.

Just nu tar dock våra barn vår mesta lediga tid, men vi gör en del äventyr med dem! Under några år var jag ledare i strövarna och frilufsarna,  Friluftsfrämjandets verksamhet för barn i lågstadie- respektive mellanstadieålder (mina barns grupper).

Innan barnen kom hjälpte vi andra ut på isen som långfärdsskridskoledare i Friluftsfrämjandet. Vi planerade och ledde turer samt deltog som ledare i nybörjar- och fortsättningskurser.

Jag har även sjungit i kör sen barnsben, mellan 1993 och 2010 i kören Tonfisskarna. Jag satt i körens styrelse i några år, liksom i styrelsen i min lokalavdelning av Friluftsfrämjandet, Västerort, och jobbade också med båda föreningarnas information. Under senare år har jag gjort ännu en vända i Friluftsfrämjandet Västerorts styrelse.

Nu nöjer jag mig med att sitta i styrelsen för Föreningen Språkrådgivning och textvård där jag är sekreterare och webbansvarig.

Länkar för mer information

Permalänk till denna artikel: https://www.sahlstrom.info/om-mig/cv-ovrigt/