Tillbaka till Om mig

Cv arbete

Bild på tidningar och böcker jag har varit med om att producera.

Några exempel på sådant jag varit med om att producera.

Jag började frilansa 1998 och har sedan dess frilansat på hel- eller deltid med undantag av några kortare perioder då jag varit föräldraledig på heltid.

Bland de kunder som jag har jobbat regelbundet för finns tidningarna Leveranstidningen Entreprenad, Internetworld och Cap & Design, sajten Utsidan samt föreningarna Friluftsfrämjandet Västerort och Friluftsfrämjandets riksorganisation.

För närvarande jobbar jag framför allt med korrektur av olika slag: webbsidor, rapporter, artiklar, fackböcker, romaner etc. Kunderna är allt från reklambyråer och myndigheter till förlag och privatpersoner. Några förlag jag jobbar återkommande för är Orage (norskt), Bonnierförlagen, Informationsförlaget och Outdoor Books.

Som anställd journalist har jag alla gånger haft titeln redaktör: på mediebevakningsföretaget Observer Pressurklipp (numera Cision), på branschtidningen Leveranstidningen Entreprenad och på nyhetsbyrån AP.

Mina andra anställningar har varit som hemvårdsbiträde på Tranebergs servicehus, som restaurangbiträde på lunchrestauranger och som hotellstädare.

Permalänk till denna artikel: https://www.sahlstrom.info/om-mig/cv-arbete/