Böcker om att skriva

böcker om att skrivaHär kan du köpa e-böcker som hjälper dig att skriva i arbetet, eller att skriva andra typer av bruksprosa (texter som inte är skönlitterära). Alla böckerna är digitala, så du får tillgång till dem så fort du har betalat dem och kan sedan läsa dem på din dator, din surfplatta eller din mobil. Antalet nedladdningar är obegränsade.

Böckerna säljs via distributören Publit, så när du klickar på köp kommer du att betala till Publit, med antingen kort eller fakturaköp via Klarna (endast kortköp om du befinner dig utanför Sverige).

Om du är ovan att läsa e-böcker kan du läsa under Vanliga frågor på min kursportal Evas skrivskola hur du gör för att ladda ned dem och läsa dem. Där kan du även läsa om varför böckerna bara finns i digital form.

Bokhandel

(försäljningen sker via distributören Publit)

Mer om böckerna och länkar till provläsning.

Vill du hellre handla hos de stora nätbokhandlarna finns mina böcker här:

Upp

Om böckerna

nyhetsbrevsbokenSkrivbrevet från Evas skrivskola 2015–2018

När jag började fundera på att göra webbkurser 2015 startade jag ett nyhetsbrev under hösten. Sen dess har jag gett ut ett nyhetsbrev med skrivtips en gång i månaden (med undantag för i juli några år). Nyhetsbrevet har bytt namn några gånger men heter numera Skrivbrevet från Evas skrivskola.

Den här boken samlar de fyra första årens nyhetsbrev, sammanlagt 39 stycken. Den passar främst dig som skriver i arbetet utan att ha särskild utbildning för det, och du kan naturligtvis köpa den om du skriver i andra sammanhang eller bara är intresserad av skrivande. Dock är den inte inriktad på skönlitterärt skrivande.

Om du tänker köpa en webbkurs av mig rekommenderar jag dig att vänta med att köpa boken tills du har din inloggning eftersom jag har ett specialerbjudande för kursdeltagare.

Vill du få lite mer grepp om boken kan du läsa de första sidorna här. Smakprovet är av tekniska skäl i pdf-format.

Provläs

Upp

Permalänk till denna artikel: https://www.sahlstrom.info/bocker-om-att-skriva/