Användarvillkor och sekretesspolicy

Välkommen till sahlstrom.info. Det här är en webbplats som drivs av mig som äger den, Eva Sahlström (enskild firma), i syfte att marknadsföra min verksamhet som egenföretagande journalist och språkrådgivare. Om du fortsätter att surfa och använda denna webbplats godkänner du att följa de villkor för användning som jag redogör för nedan, och du godkänner även min sekretesspolicy. Är det något i användarvillkoren eller sekretesspolicyn som du inte godkänner ska du inte fortsätta använda min webbplats.

Jag kan göra ändringar i användarvillkor och sekretesspolicy genom uppdateringar av den här sidan, så är du en återkommande besökare bör du kontrollera denna sida då och då. Genom att använda webbplatsen anses du godkänna den aktuella versionen av dokumentet.

Sidan är senast uppdaterad 180320.

Villkor

Materialet på sahlstrom.info är skyddat av upphovsrätt och varumärkesrätt. Du får inte använda materialet utan tillstånd från upphovspersonen som är Eva Sahlström, men du kan länka till webbsidorna eller göra kortare citat med tydlig angivelse av källan.

Jag strävar efter att hålla informationen på sidorna och i språkbloggen aktuell och korrekt, men garanterar inte några utfästelser om riktighet, sannolikt resultat eller tillförlitligheten i användningen av materialet på sahlstrom.info eller på några webbplatser kopplade till sahlstrom.info.

Eva Sahlström är inte under några omständigheter ansvarig för eventuella skador, inklusive skadestånd för förlust av data eller vinst, eller på grund av avbrott i användarens verksamhet, till följd av användandet eller oförmågan att använda materialet på företagets webbplats.

Revideringar

Materialen som förekommer på bolagets hemsida kan innehålla tekniska, typografiska eller fotografiska fel, även om min ambition är att allt ska vara korrekt. Jag kan göra ändringar i materialet när som helst utan förvarning, men gör inga åtaganden om att uppdatera. Dock är mitt mål att alltid hålla webbplatsen uppdaterad och aktuell.

Länkar till andra webbplatser

Jag är inte ansvarig för innehållet på andra webbplatser som Evas skrivskola länkar till. När du surfar till en adress som jag länkar till lämnar du min webbplats och bör kontrollera den andra webbplatsens användarvillkor och sekretesspolicy.

Kakor (cookies)

Jag använder ett fåtal så kallade kakor, cookies, på webbplatsen. En kaka är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator, för att ge besökaren tillgång till fler funktioner eller för att ge webbplatsägaren information om besökarna.

Jag använder Google Analytics från Google som analysverktyg av webbplatsen och som grund för min marknadsföring, samt Facebooks så kallade Facebookpixel för att kunna rikta min marknadsföring på Facebook mot rätt målgrupper. Det är två verktyg som används på väldigt många webbplatser idag.

Insamling av e-postadresser för utskick

Du kan själv välja att registrera dig för prenumeration på Evas språkblogg respektive prenumeration på nyhetsbrevet Evas skrivskola. Du registrerar dig i två steg och kan när som helst avsluta prenumerationerna genom att klicka på länken Avsluta prenumeration som ligger längst ner i mejlen. Din e-postadress tas då bort från mina prenumerantlistor.

Jag använder tjänsten Mailchimp för mina e-postlistor. Jag ger inte vidare information från dessa listor till någon annan part, men kan komma att använda informationen själv för att rikta marknadsföring exempelvis mot prenumeranter.

Svensk lag gäller

Svensk lag ska tillämpas om en eventuell tvist uppstår om material på sahlstrom.info. Eventuella tvister ska prövas vid svensk domstol och med tillämpning av svensk lag.

Länkar för mer information

Permalänk till denna artikel: http://www.sahlstrom.info/anvandarvillkor-och-sekretesspolicy/